(.*)$", "\\1\\5", $img); return $img; } function imgalttitre($img='', $alt='') { $img = ereg_replace("alt=''", "alt='$alt'", $img); return $img; } function rien ($rien='') { if ($rien!="") { return ""; }else { return " ";} } function transformer_puces_html($texte='',$rempl=" - ") { $texte= str_replace("-", $rempl, $texte); return $texte; } function supprimer_img($texte, $rempl = "") { $texte = ereg_replace("]*>", $rempl, $texte); return $texte; } ?> Troyes Camping de Troyes : Welkom

 

 

Welkom


Ontdek de gezellige stad Troyes en u komt er terug !


Ce site sur votre mobile

Camping de Troyes***.
7 rue Roger Salengro
10150 Pont Sainte Marie
Tel / Fax :+33 03 25 81 02 64
info@troyescamping.net
Bel gerust manager Dik direct op mobieltelefoon no : 0033602281695 van 9.00 tot 21.00 .

Geopend van
1 april tot en met 15 octoberMet zijn 150 ruime en bomenrijke standplaatsen verwelkomt de camping van Troyes u in een rustige en groene omgeving.

Meer dan 400 middleeuwse huizen uit eikenhout leem en steen plus 8 kerken en een cathedraal maken de stad een ware belevenis. De ligging van de camping is zeer gunstig.Het oude centrum is slechts twee kilomer lopen fietsen of (bus) rijden. Dit maakt het heel makkelijk om de architecturale en artistieke rijkdommen van zijn stadscentrum, precies in de vorm van een champagnekurk, te ontdekken. :

-  Met zijn concentratie van honderden fabriekswinkels is Troyes voor liefhebbers van Merknamen-mode tegen gereduceerde prijzen ook het grootste winkelcentrum van Europa. Van Versace tot Lafuma, het is er allemaal !

-  Fietsen kan vanuit de camping heerlijk door het Seine stroomgebied het is daar bijna vlak. Voorts is er een fietsroute naar de grote meren en bossen van Orient (20km weg). Daar zijn ook strandjes en goed zwemwater.

Retrouvez-nous en Bourgogne
Klikt U hier om onze extreem rustige , Camping in Marcenay te bekijken. Zij ligt 75 km zuid van Troyes ,in Bourgondie, aan een prachtig meer.
http://campingmarcenaylac.com
Camping Les Grèbes du Lac de Marcenay

Retrouvez-nous dans la Loire

Marie, Bill en Eric, ex managers van de camping de Troyes, hebben nu een heerlijke nieuwe camping in de Loire.
Klik hier om ze te zien ! http://www.campingrandesologne.com

bare
Camping Municipal Ville de Troyes. Tel Fax :+33 03 25 81 02 64
info@troyescamping.net